Hoekema_schilders_schilderwerk-3 (Aangepast)

SCHILDERWERK

Hoekema’s Schilders verzorgt alle soorten schilderwerken voor buiten & binnen. Ook kunt u bij ons terecht voor renovatie, restauratie & onderhoud schilderwerk.

Als professioneel schildersbedrijf in de regio Zuidwest Friesland weten we alles van verfsystemen. Daardoor kunnen we opdrachtgevers optimaal adviseren over de beste oplossing. Schilderen is meer dan alleen verfraaien, daarom moet het eindresultaat niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam, zodat het er weer jaren tegen kan. Kortom, Hoekema’s Schildersbedrijf doet er alles aan om uitstekend werk te leveren. Of het nu om kleine of grote opdrachten gaat. Een opdracht gaat voor ons niet gauw te ver. We blijven vernieuwend bezig en zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Door ons vakmanschap te combineren met gebruikmaking van professionele producten en daarbij rekening houdend met de wensen van onze klanten, kunt u rekenen op een voortreffelijk eindresultaat. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons via 0514 – 522 758 of via e-mail info@hoekemaschilders.nl. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.