Hoekema_schilders_autoschadeherstel-spuiten

AUTOSCHADEHERSTEL

Voor het laten herstellen van schade en opnieuw laten spuiten van uw auto bent u bij Hoekema’s Schilders aan het juiste adres. Wij zorgen voor het perfecte eindresultaat.

Autoschadeherstel? Of het nu gaat om een parkeerschade, oldtimer opknappen of een complexe schade. Wij kunnen al het herstel en spuitwerk aan uw auto uitvoeren. Er worden dagelijks kleine en grote schades gereden. Dat kan gaan om kleine krasjes, opgelopen bij het parkeren. Maar ook grote schades die voortkomen uit een botsing zien wij dagelijks voorbijkomen. Wat de oorzaak ook is of wat voor afmeting de schade aan uw auto ook mag hebben, wij zorgen ervoor dat deze schade onzichtbaar wordt. De schade wordt met de grootste precisie uitgedeukt en indien nodig regelen wij zelfs vervangende auto-onderdelen. Wij zorgen ervoor dat deze handelingen zo snel mogelijk gebeuren en met grote vakkundigheid, zodat u snel weer over uw auto kunt beschikken. 

Hoekema schilders & autoschadeherstel heeft ook ruime ervaring in het herstellen van schades aan polyester en stalen boten. Zo kunnen wij schades repareren en romp in opbouw en de gewenste kleur spuiten of lakken. Het behandelen van het onderwaterschip en voorzien va nieuwe antifouling kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons via 0514 – 522 758 of via e-mail info@hoekemaschilders.nl. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.